Onderhoudscontracten

ICT-onderhoud en monitoring


Veel storingen en netwerkproblemen lijken zich ‘ineens’ voor te doen. Maar niets is minder waar. Dat blijkt als u kiest voor monitoring en onderhoud door Bitec Belgium. U zult zien dat uw netwerkomgeving beter gaat functioneren, met minder storingen!

Proactief beheer op afstand


Onder ICT-onderhoud en monitoring verstaan we het op afstand beheren van uw bedrijfsnetwerk. We bewaken uw netwerk proactief. Op afstand houden wij de prestaties van uw netwerk in de gaten. Daardoor kunnen we problemen oplossen voordat ze tot merkbare storingen leiden.

De toegevoegde waarde voor u


Het aloude principe ‘voorkomen is beter dan genezen’ gaat u zelf ondervinden. U en uw medewerkers kunnen vertrouwen op een netwerk dat betrouwbaar is en op haar taak berekend. Over achterstallig onderhoud of ontbrekende back-ups hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij houden uw netwerk voortaan dagelijks in de gaten en komen ter plaatse indien nodig.


Goedwerkende ICT is essentieel voor uw bedrijf. Wij beheren uw ICT voor een vast bedrag per maand en ontzorgen uw ICT. Vooraf maken wij duidelijke afspraken wat wij voor u doen en leggen deze afspraken vast in een overeenkomst.

Onze ServiceDesk is 24/7 bereikbaar.

Reageren is niet mogelijk