TVV Antenne

PLUG EN PLAY

Sluit Antenne TV aan op je tv en geniet onmiddellijk van je favoriete zenders. Zo gefixt. Je hebt dus geen kabel, schotel of internet nodig!

JE VERTROUWDE ZENDERS

Geniet van alle favoriete Vlaamse zenders in een compact en handig tv-abonnement.

OVERAL IN VLAANDEREN EN BRUSSEL

Geniet van een optimaal tv-signaal via je digitale antenne in heel Vlaanderen en Brussel.

BINNEN EN BUITEN

Kijk op de camping, in je auto of zelfs op de boot,… zowel binnen- als buitenshuis!

 Antenne

ANTENNE

Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio’s raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

€292

 Decoder met CI+module

DECODER MET CI+ MODULE

De CI+ module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je ‘m aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft.

€992

 Abonnement Antenne TV

ABONNEMENT
ANTENNE TV

Het enige wat je nu nog nodig hebt is een abonnement Antenne TV. Ga voor het goedkoopste abonnement met de Vlaamse zenders inbegrepen aan €9,95 per maand 1 en geniet overal waar en wanneer je wilt in Vlaanderen en Brussel van jouw favoriete tv-zenders.

€9,951

ANTENNE TV OVERAL

Woon je op een boot, ben je op vakantie aan de zee of volg jij graag tijdens de zomer je favoriete zenders in de tuin?
Antenne biedt een compact en goedkoop aanbod aan en zo kan jij je favoriete zenders overal in Vlaanderen en België volgen.

Antenne TV bij je thuisBIJ JE THUIS

Kijk nu je favoriete programma’s gezellig in de woonkamer of op een extra tv-toestel in de slaapkamer, de keuken of op zolder.

Antenne TV in je tuinIN DE TUIN

Geniet van jouw seizoensprogramma’s tijdens de zomer met onze kleine digitale antenne die je buiten of op het terras kan plaatsen.

Antenne TV op kotOP JE KOT

Antenne TV is de meest compacte en gemakkelijkste oplossing voor op kot in elke Vlaamse studentenstad en Brussel.

Antenne TV in je autoIN JE AUTO

Ben je vaak op de baan met de auto en mis je daardoor je favoriete tv-programma’s? Met Antenne TV kan je tijdens je pauze live tv-kijken via een DVB-T2 tuner geintegreerd in je auto.

Antenne TV op de campingDE CAMPING

Met Antenne TV gaan je favoriete tv-zenders mee in elke mobilehome of caravan en naar elke Vlaamse camping en geniet je van 16 tv-zenders via antenne.

Antenne TV op je bootOP JE BOOT

Op je boot of in elke Vlaamse en Brusselse haven kan je jouw favoriete tv-zenders via een compacte antenne kijken.

Reacties zijn gesloten.